U celoj Grčkoj nijedna vest!

Izvor: Mondo, 26.Sep.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U celoj Grčkoj nijedna vest!

Grčka je danas ostala bez vesti jer su novinari stupili u 24-časovni štrajk, na koji ih je pozvao najveći grčki novinarski sindikat.

Foto: MONDO

Novinari su u strahu da će doći do zatavranja posebnog zdravstvenog fonda za medijske radnike.

U Grčkoj danas neće biti emitovane vesti na televizijama i sajtovima, a sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće izaći dnevne novine, preneo je AP.

 Udruženje novinara Atine traži pomoć vlade i medijskih kompanija radi opstanka posebnog zdravstvenog fonda za medijske radnike.

Finansijska kriza u zemlji u velikoj meri utiče i na grčke medije, koji su ostali bez prihoda zbog velikog pada prodaje reklamnog prostora i broja pretplatnika, dok je istovremeno veliki broj novinara nezaposlen.

Štrajk grčkih novinara biće okončan sutra u šet sati ujutru, navela je američka novinska agencija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka bez vesti, novinari u štrajku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2017

Grčka je danas ostala bez vesti jer su novinari stupili danas u 24-očasovni štrajk, na koji ih je pozvao najveći grčki novinarski sindikat iz straha da će doći do zatvaranja posebnog zdravstvenog fonda za medijske radnike...U Grčkoj danas neće biti emitovane vesti na televizijama i sajtovima,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.