Izvor: B92, 30.Jul.2009, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Iraku poginulo 14 ljudi

Ramadi -- U dva odvojena bombaška napada u Iraku danas je poginulo 14 ljudi, saopštili su irački izvori.

Iračko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u samoubilačkom napadu na policijsku stanicu na iračko-sirijskoj granici poginulo sedam ljudi.

Kako se navodi, u eksploziji automobila bombe u provinciji Al-Anbar, oko 450 kilometara zapadno od Bagdada, povređene su 32 osobe. Bolnički izvori saopštili su da je dvoje dece poginulo u napadu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />U drugom napadu, u iračkoj provinciji Dijala, poginulo je sedam ljudi, a oko 10 ih je ranjeno.

Bomba je eksplodirala u Bakubi, u prostorijama koju koristi sunitska politička organizacija Pokret za refome i razvoj, rekao je portparol lokalne policije Halib al Karhi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.