Stavično: Ajkula raskomadala surfera (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Jul.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stavično: Ajkula raskomadala surfera (VIDEO)

Jednog surfera danas je kod zapadne obale Australije na smrt izjedala ajkula, što je peti ovakav napad sa smrtnim ishodom u ovom regionu za manje od godinu dana, saopštila je policija.

Čovek je surfovao u vodama Pacifika severno od Perta sa jednim prijateljem, koji je policiji rekao da je surfera napala ajkula i nanela mu smrtonosne povrede, javila je agencija Frans pres.

Ovo je peti fatalni napad ajkule u oblasti zapadne Australije od septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zbog čega su se ranije ove godine javili brojni zahtevi da se ubije izvestan broj ovih životinja kako bi se umanjila opasnost od napada.

Ajkule su uobičajeni stanovnici australijskih voda, ali je obično samo jedan od 15 napada, koliko se u proseku dogodi godišnje, fatalan.

Stručnjaci kažu da je prosečan broj napada ajkula u zemlji porastao sa porastom broja stanovnika i popularnosti sportova na vodi.

(Tanjug)

Foto: Gulliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surfera u Australiji na smrt izujedala ajkula

Izvor: Blic, 14.Jul.2012

Pert - Jednog surfera danas je kod zapadne obale Australije na smrt izjedala ajkula, što je peti ovakav napad sa smrtnim ishodom u ovom regionu za manje od godinu dana, saopštila je policija. ..Čovek je surfovao u vodama Pacifika severno od Perta sa jednim prijateljem, koji je policiji rekao da je...

Nastavak na Blic...

Ajkula rastrgla surfera

Izvor: Glas javnosti, 14.Jul.2012

PERT - Jednog surfera danas je kod zapadne obale Australije na smrt izjedala ajkula, što je peti ovakav napad sa smrtnim ishodom u ovom regionu za manje od godinu dana, saopštila je policija...Čovek je surfovao u vodama Pacifika severno od Perta sa jednim prijateljem, koji je policiji rekao da je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.