Šta je ovo?

Izvor: Mondo, 19.Maj.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je ovo?

Upoznajte 18-godišnjaka iz Kine koji se hvali da ima savršeno telo i objavljuje selfije na kojima se "kupa u parama".

Foto: screenshot/youtube

Maneken Liu Zićenghu hvali se i bogatstvom i tvrdi da njegovi obožavaoci prosto "balave na njegovu savršenu figuru". On navodno ima 320.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Te tvrdnje izazvale su na društvenim mrežama cunami mržnje prema ovom, hajde da kažemo, neobičnom momku.

Erupcija protesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izbila je u Pekingu, gde su njegove fotografije objavljene na najvećem kineskom sajtu Sino Weibo.

"Bolestan si, vrati se na Mars", jedan je od tipičnih komentara ispod Liuovih fotografija.

"Kao mlad, uspešan čovek, mogu da razumem da postoje starije žene koje nose cigle da bi preživele i čije je srce ispunjeno mržnjom i zavišću prema bogatima. Svima koji su ružni, a nemaju novca za plastične operacije poručujem da se neću obazirati na usputno lajanje", odgovara Liu.

On tvrdi i da se nije podvrgavao značajnijim plastičnim operacijama, osim manjih intervencija na nosu. Prosudite sami da li jeste ili nije.



Izvor: Youtube

Fotografija iz vozačke dozvole, snimljena pre pet godina, otkriva, međutim, osobu potpuno drugačijeg izgleda.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.