Srušio se F-7 u Pakistanu

Izvor: Vostok.rs, 08.Feb.2012, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se F-7 u Pakistanu

08.02.2012. -

U Pakistanu se za vreme trening leta srušio lovac F-7 (kineska modifikacija sovjetskog MiG-21), pilot je poginuo. O razlozima koji su doveli do katastrofe se ne govori. Istraga je u toku. To je već četvrti put za poslednja tri meseca da pada avion pakistanskih vazdušnih snaga. U prethodnim incidentima su poginula dva pilota.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Tursku optužuju za neokolonijalizam

Izvor: Vostok.rs, 08.Feb.2012

08.02.2012. -..Jedan od lidera radikalne islamističke grupacije Al Šabab šeik Abdulkadir Mumin je oštro kritikovao ulogu Turske u građanskom ratu u Somaliji...On je izjavio: „Turci dovoze stare lekove i hranu. Njihova cilj je da otruju ljude ove zemlje. Turska ukazuje pomoć Somaliji samo...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.