SVETOSAVSKA NEDELJA: Program učenika iz Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jan.2021, 12:48

SVETOSAVSKA NEDELJA: Program učenika iz Vranja

Kulturno - prosvetna i duhovna manifestacija “Svetosavska nedelja” nastavlja se večeras u 20 sati programom pod nazivom ,,Svetlost Svetog Save’’, koji zajednički pripremaju učenici OŠ ,,Bora Stanković’’ iz Tibužda i polaznici Regionalnog centra za talente. Tokom vikenda poštovaoci lika i dela Svetog Save imali su priliku da pogledaju koncert duhovne i izvorne muzike u izvođenju vranjske grupe ,,Izvor". Takođe, u okviru ,,Svetosavske nedelje'' publici su se predstavili i mladi vranjski pesnici Aleksandra Jovanović, Stevan Miloševića i Nemanja Stojković Bleki, programom pod nazivom ,,Razgovor s poezijom’’. Osim na zvaničnoj Fejsbuk stranici manifestacije, program ,,Svetosavske nedelje’’ se može...
Pogledaj vesti o: Vranje,   Savo Milošević

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sadržaj koji su pripremili vranjski đaci na programu “Svetosavske nedelje”

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2021

U okviru obeležavanja 31. “Svetosavske nedelje” u Vranju program “Svetlost Svetog Save” izvešće vranjski učenici od 20 sati, a za zainteresovane sadržaj će biti emitovan preko zvanične Fejsbuk stranice manifestacije, saopšteno je na gradskom sajtu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.