Izvor: RTS, 06.Dec.2020, 21:33

Ruski specijalci stigli u Stepanakert

Više ruskih spasilaca stiglo je u Stepanakert, glavni grad Nagorno-Karabaha, saopštila je pres služba ruskog ministarstva za vanredne situacije.
"Specijalisti ruskog ministarstva za vanredne situacije koji su danas dodeljeni iz Moskve radi pojačanja kontingenta ministarstava u Nagorno-Karabahu stigli su u Stepanakert. Svoju humanitarnu misiju započinju sutra", navodi se u saopštenju, prenosi Tas.

Tim uključuje specijaliste >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa psima, pirotehničare, spasioce, specijaliste za komunikacije i psihologe. Uz njih su stigli i autobusi, specijalna vozila i oprema.
Pored toga, četiri tone nameštaja isporučene su Nagorno-Karabahu kao humanitarna pomoć. Ukupno su oko 65 tona humanitarnog tereta, pre svega građvinskog materijala, na to područje isporučili su ruski spasioci.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAJVAŽNIJI RAZGOVOR DO SADA: Putin i Merkelova odlučuju sudbinu Karabaha i Donbasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020, 15:27

Razgovarali telefonom i razmotrili ključna pitanja..Predsednik Rusije Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarali su telefonom o situaciji u Karabahu, ruski lider je informisao o aktivnostima mirovnjaka i naporima da se okončaju borbena dejstva, saopštila je pres-služba Kremlja...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.