Japan treslo i do 5,7 Rihtera, Japancima ništa

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan treslo i do 5,7 Rihtera, Japancima ništa

Dva jaka zemljotresa prodrmala su sever i jug japanskog arhipelaga, ali to je za Japance kao "dobar dan".

Foto: MONDO, Mario Milojević

Zemljotres magnitude 5,7 stepeni Rihterove skale pogodio je danas Okinavu i druga ostrva na jugu Japana, ali nije bilo opasnosti od cunamija, niti je bilo materijalne štete.

Japanska Meteorološka agencija saopštila je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zemljotres dogodio u 14.20 po lokalnom vremenu, na obali Okinave, 40 kilometara ispod površine mora.

Zemljotres na jugu usledio je samo nekoliko minuta pošto je relativno jak potres magnitude 5,5 pogodio sever zemlje, ostrvo Hokaido.

Nije bilo prijavljene štete, ni povređenih u dva zemljotresa koja su se gotovo istovremeno dogodila na dva kraja japanskog arhipelaga, javila je agencija Asošiejted pres.
Pogledaj vesti o: Cunami u Japanu,   Zemljotres u Japanu,   Cunami

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres jačine 5,7 stepeni pogodio jug Japana

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016

Zemljotres preliminarne magnitude 5,7 stepeni Rihterove skale pogodio je danas Okinavu i druga ostrva na jugu Japana, ali nije bilo opasnosti od cunamija...Japanska Meteorološka agencija saopštila je da se zemljotres dogodio u 14.20 po lokalnom vremenu, na obali Okinave, 40 kilometara ispod površine...

Nastavak na N1 televizija...

Okinavu pogodio zemljotres magnitude 5,7 stepeni

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2016

Zemljotres preliminarne magnitude 5,7 stepeni Rihterove skale pogodio je Okinavu i druga ostrva na jugu Japana, ali nije bilo opasnosti od cunamija.   Japanska Meteorološka agencija saopštila je da se zemljotres dogodio u 14.20 po lokalnom vremenu, na obali Okinave, 40 kilometara ispod površine mora.   Zemljotres...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.