Izboden na smrt zbog grudvanja

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2009, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden na smrt zbog grudvanja

Antoni Finbar Burk (20) ubijen je u Velikoj Britaniji posle grudvanja, a za njegovu smrt optužen je 19-godišnji mladić koga je policija zadržala u pritvoru.

Dakle, taman što smo videli blago nestabilne američke policajce koji su u Vašingtonu potezali pištolj na komšije koje su se grudvale, što je na sreću prošlo bez žrtava, u još jednoj zemlji u kojoj je u petak 25. decembar Božić, desio se incident, ali ovog puta sa tragičnim posledicama.

Policija veruje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je Oliver Majkl Tejlor, iz Klos i Berlana u Rudlanu, u blizini Rila (Vels), nožem izbo Burka zbog svađe koja je usledila pošto su se mladići grudvali. Nesrećni Antoni je prevezen kolima hitne pomoći u bolnicu, gde je preminuo od zadobijenih povreda. Osumnjičeni za ubistvo bi pred sudijom trebalo da se pojavi 26. decembra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.