Iran demonstrira uverenost

Izvor: Vostok.rs, 08.Feb.2012, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran demonstrira uverenost

08.02.2012. -

„Iran ima veoma dobre mogućnosti da odgovori silom Sjedinjenim Američkim Državama po celom svetu. Sada je Amerika potonula u blatu Avganistana i Iraka. U uslovima kada su im ruke do laktova u krvi libijskog naroda, u uslovima kada SAD stradaju od ekonomske krize, napad na Iran bi bio za njih samoubistvo", - izjavio je ambasador Irana u Rusiji.

Danas su iranski mediji citirali reči visokog iranskog vojnog čina: „SAD i Izrael nisu u stanju da napadnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << nuklearne objekte Irana zbog straha da će uslediti odgovor. Iran će nastaviti da postiže svoje ciljeve, ne obraćajući pažnju na vašingtonsku politiku štapa i šargarepe".

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.