IZRAELSKI HELIKOPTER SRUŠIO SE U RUMUNIJI

Izvor: Kurir, 26.Jul.2010, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZRAELSKI HELIKOPTER SRUŠIO SE U RUMUNIJI

U letelici "CH53 sikorski", koji je učestvovao u zajedničkoj rumunsko-izraelskoj vojnoj vežbi "Blue Sky 2010", nalazilo se šest izraelskih i jedan rumunski vojnik. Strahuje se da nema preživelih

BUKUREŠT - Izraelski transportni helikopter izgubio je danas popodne radio vezu sa centrom za kontrolu u Rumuniji, posle čega je odmah počela operacija spasavanja, saopštilo je rumunsko Ministarstvo odbrane. U helikopteru "CH53 sikorski", koji je učestvovao u zajedničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rumunsko-izraelskoj vojnoj vežbi "Blue Sky 2010", nalazilo se šest izraelskih i jedan rumunski vojnik. Za sad nisu poznate okolnosti nesreće, kao ni sudbina članova posade. U saopštenju Ministarstva odbrane ne pominje se sudbina posade, jer oni još nisu pronađeni, ali rumunske televizije javljaju, pozivajući se nezvanične izvore, da nema preživelih.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.