Hrani sinove dok ne umru

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrani sinove dok "ne umru"

Majka svoje sinove drži na dijeti koja uključuje krofne, pohovanu piletinu i picu. Dvojica mladića ukupno imaju 544 kilograma!

Sintija Vilijams odgajila je svoje sinove Džozefa (26) i Metjua (18) na neuobičajenoj "dijeti". Hrani ih krofnama, piletinom i picom. I sama boluje od gojaznosti, a išla je i na hirurške zahvate kako ne bi preminula zbog nekontrolisanog unošenja hrane.

Ona odbija da sluša savete doktora, koji poručuju da njeni sinovi moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odmah na normalnu dijetu, i da će u suprotnom umreti.

Mleko na flašicu uzrok gojaznosti dece

Srbija uvodi porez na hamburgere

Operacija gojaznih i u Srbiji

"Masnoća je jedina stvar koja ih čini srećnim. Znam da sam ja odgovorna za njihovu gojaznost. Znam da ih ovo kranom šaljem u smrt", kaže Sintija.

Mladići su toliko gojazni da ne mogu da rade, vežbaju pa čak ni da se druže. Mlađi sin morao je da odustane od škole jer su ga stalno zadirkivali.

Sintija za doručak svojim sinovima daje šest velikih slatkih pavlaka i krofne sa mrvicama od čokolade, dok za ručak jedu pohovanu piletinu i testeninu. Za užinu dobijaju hamburgere i pomfrit.

Daily Mail

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.