Gaido ide kod Pensa u Bogotu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaido ide kod Pensa u Bogotu

Američki potpredsednik Majk Pens planira da se sutra u kolumbijskoj prestonici Bogoti sastane sa vođom venecuelanske opozicije Huanom Gaidom, kog su SAD i još oko 50 zemalja priznale kao privremenog predsednika Venecuele, prenosi Tanjug.

Rojters prenosi navode neimenovanog savetnika potpredsednika SAD da je planirano da sastanak Pensa i Gaida bude održan na marginama skupa regionalnih lidera "Grupe iz Lime".

AP prenosi da je Gaido i sam potvrdio da će se sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Pensom i navodi da je vanredno okupljanje "Grupe iz Lime", koju mahom čine latinoameričke zemlje u kojima su na vlasti konzervativci, sazvano kako bi diplomate iz regiona raspravljale o krizi u Venecueli.

Gaido je ranije na Tviteru objavio da predlaže međunarodnoj zajednici da drži sve opcije otvorene kako bi se sa vlasti oterao predsednik Nikolas Maduro, nakon što je iskoristio trupe kako bi blokirao dostavljanje inostrane humanitarne pomoći u Venecuelu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NOVI RĐAVI PLANOVI AMERIKANACA SA UZURPATOROM GVAIDOM: Sutra sastanak u Bogoti

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019

Američki potpredsednik Majk Pens planira da se sutra u kolumbijskoj prestonici Bogoti sastane sa vođom venecuelanske opozicije Huanom Gvaidom, kojeg su SAD i još oko 50 zemalja priznali kao privremenog predsednika Venecule...Rojters prenosi navode neimenovanog savetnika potpredsednika SAD da je planirano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.