Filmsko bekstvo Perveza Mušarafa

Izvor: Mondo, 18.Apr.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmsko bekstvo Perveza Mušarafa

Bivši pakistanski predsednik Pervez Mušaraf pobegao je iz suda da izbegne hapšenje, javila je agencija AP.

Mušaraf i njegovi telohranitelji su izleteli iz sudnice, uskočili u džipove i odjurili u pravcu njegovog imanja pošto je sudija naredio da ukine odluku o jemstvu.

Mušaraf je dao jemstvo da bi se branio sa slobode po optužnici za izdaju.

Lokalne televizije u Islamabadu su objavile snimke na kojima Mušaraf istrčava iz suda sa telohraniteljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ulazi u kola na kojima jedan telohranitelj ostaje da "visi" dok odlaze u pravcu njegovog ograđenog imanja.



(FoNet)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen bivši predsednik Pakistana

Izvor: B92, 19.Apr.2013, 08:10

London -- Bivši predsednik Pakistana Pervez Mušaraf uhapšen u njegovom domu na periferiji Islamabada i sproveden do suda kako bi se suočio sa optužbama za izdaju...Njemu je, nakon kratkog saslušanja, bilo dopušteno da se vrati kući. Sud mu je potom odredio dvodnevni kućni pritvor, javio je BBC...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.