Erupcija vulkana u Japanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jan.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erupcija vulkana u Japanu

Erupcija vulkana dogodila se jutros na ostrvu Kutinoerabu, na jugu Japana, saopštila je nacionalna meteorološka agencija. Za sada nema podataka o žrtvama niti o pričinjenoj materijalnoj šteti. Vulkan je izbacio pepeo na visinu od šest kilometara. Vulkansko ostrvo Kutinoerabu nalazi se na jugozapadu Japana. Japan ima više od 100 vulkana i nalazi se u delu Tihog okeana koji je zbog čestih zemljotresa poznat kao Vatreni prsten Pacifika. 
Pogledaj vesti o: Japan,   Zemljotres u Japanu

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erupcija vulkana u Japanu, nema podataka o žrtvama

Izvor: Danas, 17.Jan.2019

Erupcija vulkana dogodila se jutros na ostrvu Kutinoerabu, na jugu Japana, saopštila je nacionalna meteorološka agencija. Članak Erupcija vulkana u Japanu, nema podataka o žrtvama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.