Dačić: Razgovor realističan i korektan, dogovor do kraja meseca

Izvor: Danas, 02.Avg.2021, 17:04

Dačić: Razgovor realističan i korektan, dogovor do kraja meseca

Dogovor je da krajem ovog meseca istupimo u pronalaženju rešenja koja bi podrazumevala međusobni dogovor koji bi omogućio da svi budu zadovoljni, toliko koliko je to moguće, poručio je predsednik Skupštine Ivica Dačić posle današnjeg sastanka radne grupe za međustranački dijalog bez stranih posrednika, kome je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić: Krajem avgusta o rešenju za medjustranački dogovor o izbornim uslovima

Izvor: Beta, 02.Avg.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačič rekao je da je na današnjim sastanku radne grupe za medjustranački dijalog o izbornim uslovima, bez posredovanja stranaca, postignuta saglasnost da krajem avgusta svi "pristupe pronalaženju rešenja koja bi omogućila medjusobni dogovor".Dačić je rekao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.