CG: Ubijena dva muškarca

Izvor: OkRadio.rs, 30.Maj.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Ubijena dva muškarca

Dva muškarca ubijena su noći između četvrtka i petka u Podgorici, u naselju Zabjelo. Mediji su prenijeli da su ubijeni Vinetu Strugar i njegov telohranitelj Mićo Radević, dok su šetali ulicom.   Prema još nezvaničnim informacijama, na njih je pucano iz automobila bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka, koje je ,nakon toga, zapaljeno.   Policija pretpostavlja da su počinilac tog ubistva , ili više njih, pobegli na motoru.   Početkom nedelje ubijen je šef mafijaškog klana, koji je deo klana Luke Bojovića, u Baru.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Plaćenik ubio člana „Amerike“

Izvor: Blic, 31.Maj.2014, 08:01

Vinetu Strugar izrešetan je juče pola sata posle ponoći u Podgorici, a ubijen je i Milutin - Mića Radović (40). Rafali: Policijski uviđaj na mestu zločina..Meta napada bio je Strugar, član kriminalnog klana “Amerika”, a policija sumnja da su zločin počinili plaćenici. Naručioca ubistva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.