Brčko: Tri novozaražene osobe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2020, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brčko: Tri novozaražene osobe

Na području Brčko Distrikta registrovana su tri nova slučaja virusa korona. Ukupan broj zaraženih porastao je na šest potvrdila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) portparol Vlade Brčko Distrikta Slavica Pavlović. „Radi se o dvije osobe, koje su došle iz Univerzitetsko-kliničkog centra u Tuzli, te jedna koja je doputovala iz Austrije. Kod dvije osobe klinička slika ocijenjena je srednje teškom i imaju početak upale pluća, dok zaražena osoba koja je došla iz Austrije ima blaže...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ČETIRI NOVA SLUČAJA KORONA VIRUSA U BIH: Broj zaraženih porastao na 424

Izvor: Kurir, 01.Apr.2020, 08:56

Četiri nova slučaja korona virusa potvrđena su noćas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), potvrdila je direktorka KCUS-a Sebija Izetbegović.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.