Bačena bomba na kafić u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba na kafić u Subotici

Pukom srećom jutrošnja eksplozija u Subotici nije odnela živote. Jedna osoba se nalazila unutar ugostiteljskog objekta Borsalino u Subotici, nakon što je u njega ubačena i eksplodirala bomba, koja je načinila materijalnu štetu, ali ta osoba nije zadobila povrede.

Jutros između pet i šest časova u ugostiteljski objekat Borsalino u Subotici ubačena je eksplozivna naprava koja je izazvala materijalnu štetu, ali nije bilo povređenih lica.

Kako saznajemo od izvora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bliskih istrazi, u pitanju je defanzivna bomba, koja je obačena nakon što je ciglom razbijen prozor na objektu. Na svu sreću, nije bilo povređenih, iako se unutar objekta nalazila, u tom momentu, jedna osoba

Očevici koji stanuju u blizini kažu da su jutros oko šest časova čuli zvuk sličan pucanju automobilske gume. Na samom objektu se spolja vide razvijeni prozori i srča stakla u bašti objekta, dok na javnim površinama nema oštećenja.

"Bila sam već budna, ali čula sam neki zvuk kao auto-guma. To je bilo. Ali sad ujutro sam čula da je to ovde preko puta. Jer svakog kraja nedelje čujemo muziku ovde, ali nisam ni mislilila da je ovde bilo taj zvuk, nego sad ujutro preko radija sam čula da je ipak nešto bilo" – kaže Rozalija Korbai, koja stanuje u zgradi pored puta.

Odmah po prijavi uviđaj su izvršili predstavnici policije, nakon čega je slučaj preuzeo Viši javni tužilac koji je delo kvalifikovao po dva osnova – nošenje eksplozivnih materijala i izazivanje opšte opasnosti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RUČNOM GRANATOM NA POZNATI RESTORAN Muškarci sa kapuljačama izveli napad u Subotici, spremačica jedva izvukla živu glavu

Izvor: Blic, 18.Nov.2019

U centru Subotice, na početku naselja Radijalac, jutros posle četiri sata odjeknula je eksplozija kada je na poznati kafe restoran bačena ručna granata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.