Avion MH17 pogođen gelerima

Izvor: OkRadio.rs, 09.Sep.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion MH17 pogođen gelerima

Holandski stručnjaci saopštili su da je avion Malezijan erlajnsa MH17 pogođen tokom leta "brojnim objektima koji su probili avion velikom brzinom". Kako javlja BBC, utvrđeno je da nema dokaza da je na pad aviona uticala ljudska ili tehnička greška. Izveštač BBC sa lica mesta javlja da dokazi pokazuju da je avion bio pogođen gelerima od rakete. Reč je o projektilima koji su izlomil avion na komade, piše u prvom zvaničnom izveštaju holandskih stručnjaka. - Let MH17 boinga 777-200 Malezije Erlajnza raspao se u letu, verovatno zbog strukturalnih oštećenja koje je izazvao veliki broj projektila velike snage koji su spolja...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veštaci: Geleri razneli na komade avion MH17

Izvor: Šumadija Press, 09.Sep.2014

Holandski stručnjaci saopštili su da je avion Malezijan erlajnsa MH17 pogođen tokom leta "brojnim objektima koji su probili avion velikom brzinom".

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.