ANONIMUSI IZMENILI USTAV MAĐARSKE

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANONIMUSI IZMENILI USTAV MAĐARSKE

Anonimusi dodali odredbu da zaposleni u IT sektoru idu u penziju sa 32 godine i da primaju 150 odsto svojih zarada

BUDIMPEŠTA - Dopisali Ustav po svom ukusu.

Hakerska grupa Anonimusi upala je na veb-sajt Ustavnog suda Mađarske i izmenila nekoliko odredbi novog mađarskog ustava!

Hakeri su dodali nekoliko odredbi zakona, između ostalog i to da oni koji rade u sektoru informacionih tehnologija mogu da odu u penziju sa 32 godine i da im >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << treba dati penziju u iznosu od 150 odsto zarade koju su imali!

Anonimusi su dodali i odredbu da narod ima pravo da se oslobodi tiranije ili da se bori protiv nje. Portparol Ustavnog suda Andraš Šereg kazao je da su iz teksta novog ustava uklonjene sve „izmene" koje su hakeri uneli.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.