Nekoliko ulica u Subotici sutra bez vode

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 15:45

Nekoliko ulica u Subotici sutra bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u ponedeljak, 19. aprila, neće biti vode u ulicama Otmara Majera, na delu od Pačirskog puta do Željka Milivojevića, Drvarskoj, Vase Pelagića, Panonskoj, Srebreničkoj i Tuzlanskoj od 8 do 14 časova, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija”.

Iz nadležnog preduzeća napominju da, nakon uspostavljanja vodosnabdevanja, može doći do eventualnog kratkotrajnog zamućenja vode, prolaznog karaktera, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << subotica.com.

Takođe u ponedeljak, zbog sezonskih radova na vodozahvatnom objektu, vode neće biti u Đurđinu od 9 do 12 časova. Počev od ponedeljka, pa zaključno sa sredom, 21. aprilom, svakodnevno će se ispirati i vodovodna mreža naselja u periodu od 8 do 14 časova.

Za vreme trajanja radova na ispiranju, očekuju se umanjeni pritisci u vodovodnoj mreži, dok su tokom ispiranja moguće i prolazne pojave zamućenja vod, poručuju iz nadležnog preduzeća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.