Zvezdašice u finalu plej-ofa

Izvor: RTS, 01.Apr.2010, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdašice u finalu plej-ofa

Odbojkašice Crvene zvezde plasirale su se u finale plej ofa prvenstva Srbije pošto su večeras u trećoj utakmici polufinalne serije savladale kao gošće ekipu Vizure sa 3:0 (25:13, 25:14, 25:19), pa su u seriji trijumfovale ukupnim rezultatom 3:0.

Poslednji duel polufinala plej-ofa crveno-bele su rešile u svoju korist 3:0 (25:13, 25:14, 25:19).

Meč je trajao svega 64 minuta, a neizvesnosti je bilo samo u trećem setu, odnosno do polovine tog dela igre kada je rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio 14:13.

Zvezda je imala odličnu realizaciju napada od čak 61 odsto uspesnošti, bolji blok i servis i opravdala ulogu favorita, koju je zaslužila pošto je neporažena na 28 dosadašnjih mečeva u domaćim takmičenjima ove sezone.

Protivnice crveno-belih u finalu plej-ofa biće bolje iz duela TENT-a i Spartaka iz Subotice. Spartak trenutno vodi sa 2:1, a četvrta utakmica igraće se u subotu.

Vizura je, sa druge strane, završila sezonu kojom uprava može da bude potpuno zadovoljna, pošto je ekipa sa Novog Beograda izborila učešće u evropskom Čelendž kupu naredne sezone.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.