Zvezda uporna, Makeda sve bliže odlasku!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 20:39

Zvezda uporna, Makeda sve bliže odlasku!

Biće veoma zanimljivo ispratiti transfer Federika Makede.

Zvezda je dovela tri velika pojačanja ovog leta, a to su Srđan Spiridonović, Aleksandar Katai i Gelor Kanga. Mnogi očekuju i napadača.

Oni koji trenutno predvode napad Crvene zvezde su Nikola Krstović, Tomane, Ričmond Boaći i Milan Pavkov, a očekujemo odlazak dvojice do kraja prelaznog roka.

Mišljenja su da Boaći i Pavkov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu u mogućnosti da pruže partije kao prethodnih sezona, a da Tomane nema kvalitet da predvodi napad Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa je jasno da je kvalitetan napadač meta.

To je Federiko Makeda, jasno je to odavno, a pitanje je koliko je Zvezda blizu njegovog dovođenja.

Kako prenosi "Mondo", Panatinaikos je sve bliži prodaji Federika Makede pošto planira dovođenje još jednog napadača, što znači i da je Zvezda sve bliže njegovom dovođenju.

Prema nekim informacijama, PAO traži milion evra, a Zvezda nudi svega 400 hiljada evra i procente od naredne prodaje.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Makeda i Zvezda? Danas pišu i Italijani, sve je izvesnije!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 19:39

Federiko Makeda ima svoje želje...Gde će Federiko Makeda?..Juče smo vam pisali, izvesno je da će napustiti Panatinaikos sa kojim se preporodio, pokazao najbolji fudbal do sada, iako su ga mnogi smatrali izuzetnim talentom dok je igrao u Mančester junajtedu...Makeda ima nekoliko ponuda, jedna od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.