Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021, 17:39

Zvezda pokrenula novi projekat

Reč je o sponzorima

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je akciju "Veliki prijatelj kluba" usmerenu uglavnom ka malim i srednjim preduzećima. Danas je predstavljeno pet kompanija, a to su Sunčev krug obezbeđenja d.o.o, Finegraf, Promo print, Fimas d.o.o i Lestesaro d.o.o, koje su potpisale ugovore sa srpskim šampionom.

Predsednik  Crvene zvezde Svetozar Mijailović lično se  zahvalio,,Velikim prijateljima” i još jednom poželeo dugu i uspešnu saradnju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
“Čestitam vam što ste postali deo projekta koji je Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo. Naše ambcije su velike i naše druženje sa partnerima podrazumeva da su oni jedni od najuspešnijih u svojim branšama. Verujem da će ovom saradnjom biti ostvarena obostrana korist, kako za naš klub koji teži da ostvari vrhunske rezultate na sportskom planu, tako i za kompanije koje teže da budu najbolje u svojim oblastima rada. Čestitam vam još jednom i želim da ova porodica velikih prijatelja se sve više širi i da nas bude što je više moguće. Nadam se da ćemo od naredne sezone prisustvovati utakmicama. U klubu verujemo da će ova pošast uskoro biti završena na radost svih nas”, rekao je Svetozar Mijailović.

Prijatelji Crvene zvezde dobili su reklame na našem terenu i dva mesta u VIP galeriji za sve mečeve u sezoni, uključujući i one u međunarodnim takmičenjima, kao i uramljen dres Zvezde sa potpisima svih igrača.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.