Zvezda opet protiv Egera u LŠ; Filipović:Da imamo više sreće

Izvor: RTS, 05.Feb.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda opet protiv Egera u LŠ; Filipović:Da imamo više sreće

Vaterpolisti Crvene zvezde, drugi put u samo dve nedelje, igraju protiv Egera u Ligi šampiona, s tim da se nadaju da će u Mađarskoj imati više sreće nego u Beogradu kada su ostali bez prvog boda u takmičenju golom 16 sekundi pre kraja. Utakmica 8. kola Lige šampiona Eger - Crvena zvezda igra se od 18.30 u sredu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crveno-beli su do sada zabeležili svih sedam poraza u A grupi, a koliko su bili blizu prekidu serije protiv Egera, čiji su članovi prvaci Evrope sa Crvenom zvezdom Strahinja Rašović i Marko Avramović, govori i to da su imali vođstvo tri minuta pre kraja, ali su poraženi 13:12.

"Ponovo igramo sa Egerom... Pokazali smo koliko smo porasli kao tim. Tesno smo izgubili u Beogradu, nadam se da ćemo imati više sreće u Egeru", rekao je trener Aleksandar Filipović, a prenosi LEN.
Golman Aleksandro Kralj veruje da bi Zvezda mogla do iznenađenja u Mađarskoj.
"Eger ima mnogo odličnih igrača, biće veliki izazov da igramo protiv takvog tima i to u gostima. Ipak, znamo da možemo da pružimo dobru partiju i spremni smo za to", navodi Kralj.
Trener Egera Norbert Dabrovski priznaje da očekuje težak zadatak.
"Srpski tim je sve jači iz meča u meč. Videli smo šta mogu u Beogradu kada smo kasnim golom slavili", zaključio je Dabrovski.
Utakmica 8. kola Lige šampiona Eger - Crvena zvezda igra se od 18.30 u sredu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prlainović, Aleksić i Rašović određuju subinu zagrebačke Mladosti

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2019

Ako planiraju da ostanu u trci za put u Hanover na smotru osam najboljih evropskih klubova - preciznije sedam plus domaćin koji je poslednji u svojoj grupi - i svoje šanse ne prepuste teoriji, vaterpolisti Mladosti ne smeju da izgube od Solnoka. Dve nedelje pošto je osvajač Lige šampiona iz 2017....

Nastavak na MozzartSport.com...

Ne zavaravamo se, znamo koliko je Eger kvalitetan

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2019, 14:24

Sekunde su delile Crvenu zvezdu pre dve nedelje od boda protiv Egera, ali su se gosti provukli na Dorćolu. Priliku da se osvete, vaterpolisti jedinog srpskog predstavnika u Ligi šampiona imaće danas, na otvaranju drugog dana 8. kola. "Raduje nas novi susret sa Egerom. Pokušaćemo da ponovimo izdanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.