Zvezda može do Planića - Ovo su uslovi!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda može do Planića - Ovo su uslovi!

Predstavnici fudbalskog kluba Vojvodina nisu fascinirani podatkom da Crvena zvezda želi Bogdana Planića, ali imaju jasnu poruku za svoje kolege sa "Marakane".

Aktuelni šampion Srbije obnovio je interesovanje za štopera Vojvodine Bogdana Planića (25) pa će do kraja zimskog prelaznog roka pokušati da izdejstvuje transfer svog nekadašnjeg igrača.

Na "Karađorđu" nisu fascinirani tim podatkom, što potvrđuje izjava predsednika Nadzornog odbora FK Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dragoslava Vukovića.

"Ne znam koliko su osnovana ta nagađanja. Ako je tačno, moram da kažem da nisam fasciniran činjenicom da je Zvezda zainteresovana za našeg igrača" rekao je Vuković a prenosi "Žurnal".

Uprkos takvom stavu, novosadski Superligaš spreman je da Bogdana Planića proda Crvenoj zvezdi ali za to postoje jasni uslovi koji su predočeni beogradskim crveno-belima.

"Postoji jednostavan način kako Beograđani mogu da ostvare svoju želju: plate razumnu cenu, ceo iznos odjedanput, i dobiće Planića" poruka je čelnika Vojvodine.

Ukoliko se stvari nisu mnogo promenile u odnosu na minuli period, Crvena zvezda će Bogdana Planića moći da angažuje ukoliko Vojvodini uplati 400.000 evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.