Zvezda ima najviše igrača u idealnom timu kola LŠ

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ima najviše igrača u idealnom timu kola LŠ

Ugledni ESPN je u idealni tim četvrtog kola Lige šampiona stavio čak tri fudbalera Crvene zvezde, što je najviše igrača iz jednog tima.

Idealan tim čine:

Milan Borjan, golman Crvene zvezde je još jednom briljirao i uspeo da sačuvao mrežu svog tima protiv Liverpula. Borjan je bukvalno odbranio svaki šut izabranika >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Jirgena Klopa i još jednom oduševio ljubitelje fudbala, tako da je ovo očekivan izbor.

Pavel Kaderabek, desni bek Hofenhajma je zaustavio mnoge pokušaje Liona, a golom u nadoknadi vremena je doneo bod svom timu.

Vujadin Savić, još jedan igrač Crvene zvezde, koji se našao u idealnom timu kola. Shodno kapitenskoj ulozi, bio je lider na terenu, komandovao je odbranom, koja je uspela da sačuva svoj gol i opravda mit o Marakani kao "neosvojivoj tvrđavi".

Leonardo Bonući, štoper Juventusa, zaustavljao je pokušaje fudbalera Mančester Junajteda da postignu gol. Ipak, nije mogao sam da izdrži, pa je na kraju slavila ekipa Žozea Murinja.

Kostas Manolas, centralni bek Rome već u četvrtom minutu je doveo svoj tim u prednost protiv CSKA. U nastavku meča je bio siguran u odbrani i pomogao svom timu da dođe do trijumfa.

Huan Bernat,  levi bek Pari Sen Žermena, izabrao je dobar trenutak da postigne svoj debitanski gol za Svece. Imao je više inteligentih poteza na terenu protiv Napolija, što je rezultiralo pootkom.

Karlos Soler, fudbaler Valensije na poziciji centralnog veziste, bio je strelac trećeg gola u pobedi od 3:1 Slepih miševa nad Jang Bojsima.

Rud Vormer, kapiten Briža briljirao je u pobedi svog tima nad ekipom Monaka. On je bio strelac poslednjeg, četvrtog gola za svoj tim.

Huan Mata, vezista Mančester Junajteda, bio je  ključan igrač u preokretusvog tima  protiv Juventusa. Stara dama je vodila od 65. minuta, a onda je u 86. minutu Španac izjednačio i preokrenuo tok utakmice.

Milan Pavkov, napadač Crvene zvezde, koji je protiv Liverpula odigrao utakmicu života i postigao dva gola, apsolutno je zaslužio mesto u ovom timu, ako ne i zvanje najboljeg igrača kola. Iako je do utakmice sa Redsima  bio rezervista, uspeo je da uništi odbranu slavnog tima. Postigao je prvi gol glavom posle kornera, koji je izveo Marko Marin, da bi par minuta posle toga razornim udarcem sa dvadesetak metara "poceo" mrežu drugog najskupljeg golmana u istoriji fudbala, Alisona i doneo istorijsku pobedu srpskom klubu.

Hari Kejn, bio je dvostruki strelac za Totenhem u trijumfu 2:1 nad PSV. Pred Sparsima su dve paklene utakmice protiv Barselone i Intera, na kojima će sve oči biti uprte upravo u Kejna.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.