Zvezda gostuje u Vitoriji

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda gostuje u Vitoriji

Košakraši Crvene zvezde u okviru 26. kola Evrolige gostuju kod ekipe Baskonije u Vitoriji. Susret se igra od 21.00 čas, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.
Košarkaši Crvene zvezde gosti su kod >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Baskonije u meču 26. kola Evrolige.

Crveno-beli u Vitoriji žele da prekinu niz od dva poraza. Srpski predstavnik je u proteklih sedam mečeva elitnog takmičenja upisao samo jednu pobedu, čime su u velikoj meri pokvarili odnos pobeda i poraza, a samim tim i plasman na tabeli.
Šampion Srbije i Jadrana nakon 25 odigrana kola ima deset pobeda i 15 poraza i zauzima 13. mesto na tabeli Evrolige. Zvezda za osmim mestom koje vodi u narednu fazu takmičenja zaostaje jednu pobedu.
Baskonija je sa druge strane 15. sa jednom pobedom manje, pa će ovo biti direktan duel u borbi za plej-of.
Španci su u poslednjih sedam susreta u Evroligi upisali dve pobede i pet poraza, a u poslednjem meču su poraženi od Žalgirisa.
Meč Baskonije i Crvene zvezde igra se u dvorani "Fernando Buesa" os 21.00 čas. Tok meča možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroligaški "klasik" u Moskvi

Izvor: B92, 27.Feb.2020

Košarkaši CSKA i Barselone sastaju se u derbiju 26. kola Evrolige...Ove dve ekipe su praktično osigurale nastup u Top 8 fazi elitnog takmičenja, ali borba za prednost domaćeg terena i dalje traje...Kikseve ruske i španske ekipe strpljivo čeka Makabi iz Tel Aviva, koji, takođe, želi da stigne...

Nastavak na B92...

ZVEZDA BEZ ŠAKOTE I BEZ ŠANSI U ŠPANIJI: Baskonija ponovo kobna za crveno-bele! TOP 8 sve dalje, debitovao Lukas VIDEO

Izvor: Kurir, 27.Feb.2020

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Baskonije u Vitoriji utakmicu 26. kola Evrolige - 71:56 (21:15, 18:13, 15:15, 17:13).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.