Zvezda duplirala prednost! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 20:25

Zvezda duplirala prednost! (video)

Crvena zvezda ima veliku prednost već od 22. minuta.

Sjajno je počela meč Crvena zvezda protiv Libereca u drugom kolu Lige Evrope.

Ekipa Dejana Stankovića (koji večeras nije na klupi zbog crvenog kartona u prethodnom meču) vodi sa 2:0 već od 22. minuta meča.

Nakon prvog gola koji je postigao Ben, drugi je delo istog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača koji je iskoristio asistenciju Mirka Ivanića koji je nastavio tamo gde je stao i pre koronavirusa koji je prevazišao.

Sjajan početak, Zvezda trenutno dominira utakmicom.

Гооооооол!!! 🔴⚪️⚽️⚽️

Црвена звезда - Слован Либерец 2:0!

Ел Фарду Бен! #fkcz #rsb #europaleague pic.twitter.com/XpA4YrE1eA

— Red Star Belgrade (@RSBForum) October 29, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČETAK IZ SNOVA - ZVEZDA VODI: Vidite kako je El Fardu Ben probio BUNKER Libereca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020

Sjajan početak crveno-belih u drugom kolu Lige Evrope...Sjajno su fudbaleri Crvene zvezde otvorili meč protiv Libereca i već u 7. minutu stigli do vođstva na terenu stadiona "Rajko Mitić", u drugom kolu "L" grupe Lige Evrope...Odličnu akciju izveli su crveno-beli: Rodić je najpre centrirao, Falćineli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OSTAVIO JE SRCE NA TERENU: Degenek OTKRIO šta je presudilo u DEMOLIRANJU Čeha!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020

Zvezda deklasirala Liberec...Odavno Crvena zvezda nije delovala superiornije i moćnije, kao u meču protiv Libereca. Još od dolaska Dejana Stankovića na klupu srpskog šampiona, igrači u crveno-belim dresovima nisu bili tako nadmoćni protiv nekog rivala, kao večeras u duelu sa Česima (5:1)...Iako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.