Zvezda dovela štopera! Na probu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovela štopera! Na probu! (VIDEO)

Sa crveno-belima u Kopru već nekoliko dana trenira član Bežanije Draško Đorđević

Inicijalan plan rukovodstva i sportskog sektora Crvene zvezde je poznat: dolazak Bogdana Planića iz Vojvodine zatvorio bi sve rupe u defanzivnom redu srpskog šampiona. Dok pregovori sa Novosađanima, oko angažovanja visokog štopera, traju crveno-beli su pronašli još jednog zanimljivog defanzivca.

Opremu Crvene zvezde zadužio je član drugoligaška Bežanije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i nekadašnji omladinac kluba sa Marakane Draško Đorđević. Prema saznanjima MOZZART Sporta momak rođen 1993.godine već nekoliko dana trenira sa crveno – belima u Kopru, a konačan sud oko njegovog angažovanja daće šef stručnog štaba.

Đorđević je u Sloveniji podvrgnut probnom radu. Ukoliko na treninzima i prijateljskim utakmicama zadovolji ukuse sportskog sektora crveno – belih 23 – godišnji štoper će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom. A potom će biti prosleđen na pozajmicu u neki od klubova Superlige.

O karijeri Draška Đorđevića se malo toga zna. Tačnije, zna se da je kao omladinac nosio dres Crvene zvezde, a da ga je potom preko Donjeg Srema put doveo u Bežaniju. Za Lavove je ove jeseni odigrao osam prvenstvenih mečeva. Služi se levom nogom.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ JEDNO IME U LJUTICE BOGDANA: Štoper se bori za crveno-beli dres

Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017

Dobra preporuka, a zatim dokazivanje pod lupom Miodraga Božovića. Ekipi Crvene zvezde u Kopru se u subotu priključio Draško Đorđević, fudbaler Bežanije.. Momak rođen 1993. godine došao je na probu, i već je odradio dva treninga sa saigračima. U pitanju je štoper, a konačnu reč imaće šef...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.