Izvor: RTS, 25.Jun.2022, 04:30

Zvezda dominirala, Rišairo Živković doneo preokret na startu priprema

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su započeli pripreme u Sloveniji. Crveno-beli su u uvodnom pripremnom meču dominirali i zasluženo trijumfovali nad ekipom NK Bravo, rezultatom 2:1.
Ekipa Dejana Stankovića dominirala je od prvog do poslednjeg minuta na stadionu "Sportski park" u prestonici Slovenije, ali je strepela za trijumf do same završnice.

Razlog tome je veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << propuštenih prilika i primljen gol iz penala u ranoj fazi utakmice.
Gosti iz Beograda napadali su od tada, promašivali šanse, a do izjednačenja su došli preko Rišaira Živkovića u 63. minutu.
Činilo se da će taj rezultat ostati na semaforu, kada su u nadoknadi vremena Milan Pavkov i Živković odigrali lepu kombinaciju, a mladi napadač lepo pogodio donji desni ugao.
Stanković je imao priliku da testira i nove igrače, od kojih je Kings Kangva ostavio najbolji utisak.
Ekipa nastavlja sa pripremama u Sloveniji, a sledeći test biće duel sa Domžalama za tri dana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.