Zvezda časti navijače za proslavu titule

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 13:13

Zvezda časti navijače za proslavu titule

Crveno-beli svečarski završavaju sezonu.

Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće 34. šampionsku titulu na utakmici protiv Novog Pazara koja je zakazana za 28. maj u 19 časova.

Klub iz Ljutice Bogdana je doneo odluku da kapije stadiona „Rajko Mitić“ u poslednjem kolu šampionata budu otvorene za sve navijače.

Prethodno će crveno-beli gostovati u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923, a između poslednja dva kola Mozzart bet Superlige, tim Miloša Milojevića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boriće se i za trofej u Kupu Srbije.

Rival crveno-belih u meču za drugi ovosezonski trofej i treću duplu krunu u nizu biće poznat posle ponovljenog meča Vojvodina – Čukarički koji je na programu u četvrtak u 15 časova.

Finale Kupa Srbije planirano je za 25. maj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.