Zvezda bez Ninkova i Moline

Izvor: Blic, 04.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Ninkova i Moline

Fudbaleri Crvene zvezde posle turnira u Izraelu, proveli su samo dan u Beogradu, jer već danas putuju na drugi deo priprema na Kipru. Crveno-beli će se na ovom ostrvu zadržati do 18. februara, gde će testirati i nekoliko potencijalnih pojačanja, među kojima je napadač iz Gane Ado.

Tandem iz Čukaričkog Marko Blažić i Pavle Ninkov, biće promovisani u igrače Crvene zvezde (do 2012. godine), ali neće obojica krenuti sa novim timom na pripreme. Ninkov ima drugu obavezu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mora da se javi selektoru Miroslavu Đukiću, koji ga je pozvao u državni tim za meč sa Makedonijom. Drugi fudbaler koji će kasniti na drugi deo prolećnih priprema je mladi Ivan Tričkovski, koji će u Skoplju biti na drugoj strani, igraće u sredu za Makedoniju u prijateljskom meču protiv Srbije.

Odlazak kolumbijskog veziste Maurisija Moline je sve izvesniji, brazilski Santos je poslao milionsku ponudu, što uprava Crvene zvezde neće odbiti. Frenklin Salas, u rodnom Ekvadoru poznat kao „čarobnjak", takođe, napušta „Marakanu", on će se vratiti u LDU Kitu.

Zvezda će na Kipru odigrati najmanje četiri utakmice, sa Dinamom iz Kijeva (7. februar), Ocelulom (8. februar), jermenskim Banantsom (11. februar) i Artmedijom (16. februar).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.