Zvezda - Mundijalisti stigli!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Mundijalisti stigli!

Crvena zvezda je danas kompletnija za dvojicu reprezentativaca Srbije.

Šampion Srbije će u punom sastavu napasti Spartaks.

Danas su se ekipi priključili Milan Rodić i Nemanja Radonjić, pa Vladan Milojević ima više kombinacija na pozicijama levog beka i levog krila za utakmicu protiv letonskog tima u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Treninzima su se, pored njih, priključili i novajlije, Rašid Sumaila i Miloš Degenek.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mundijal je zaista veliko iskustvo za jednog igrača, nije mala stvar otići na Svetsko prvenstvo. Treba otići tamo i doživeti sve to. Mnogo će mi značiti u utakmicama koji me očekuju u crveno-belom dresu to što sam imao priliku da na delu vidim kako igraju velike ekipe i da naučim nešto od nekih majstora fudbala. Ostaje žal što naša reprezentacija nije prošla grupu, imali smo šansu, ali verujem da ćemo biti uspešniji ako nastavimo sa dobrim radom", rekao je Rodić.

Rekao je da će se naporno raditi kako bi se prošao Spartaks i da neće ništa prepustiti slučaju.

"Svi radimo na tome da dođemo do Lige šampiona, da uđemo u grupnu fazu. Svako od nas će dati maksimu da ispunimo veliku želju svima nama kojima je Zvezda u srcu", rekao je Rodić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUNDIJALISTI SE VRATILI KUĆI: Radonjić i Rodić ponovo u crveno-belom

Izvor: Kurir, 06.Jul.2018

Današnji trening Crvene zvezde pojačali su fudbaleri koji su nastupali na Svetskom prvenstvu - Milan Rodić i Nemanja Radonjić.

Nastavak na Kurir...

Milojeve slatke muke - ovo je Zvezdin sastav za premijeru?

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2018, 10:08

Crvena zvezda je od juče kompletna, sve novajlije su trenirale, stigli su i učesnici Mundijala. Koji tim će se suprostaviti Spartaksu?..Šampion Srbije u sredu kreće u svoju misiju u novoj sezoni, prva utakmica biće utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona, a protivnik je Spartaks iz Letonije...Meč...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.