Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2021, 23:25

Zverev pregazio Nišikorija za četvrtfinale Rolan Garosa

Sve je bilo gotovo u tri seta - 3:0

 Konstatovali smo u toku dana da su Stefanos Cicipas i Danil Medvedev ubedljivim partijama prošli u četvrtfinale, a sada je i Aleksandar Zverev pokazao sigurnu partiju u pobedi nad Keijem Nišikorijem u osmini finala Rolan Garosa - 3:0 (6:4, 6:1, 6:1).

U četvrtfinalu će Zverev igrati protiv Alehandra Davidoviča Fokine koji je ostvario uspeh karijere plasmanom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << među osam najboljih.

Zverev je pokazao značajno bolju partiju od Nišikorija. Japanac je uspevao da pruži kakav-takav otpor u prvom setu, a onda je Zverev uzeo metlu u ruke i nije bilo spasa za Keija. Dva puta po 6:1 za siguran plasman u četvrtfinale.

Neće biti prvi put da Aleksandar Zverev igra u četvrtfinalu Rolan Garosa, jer je to činio i 2018. i 2019. godine. Ali, nada se Zverev da bi ove godine mogao daleko jer mu i žreb ide na ruku.

Protiv Novaka Đokovića i Rafaela Nadala potencijalno može da igra tek u finalu. A u borbi za polufinale protivnik će mu biti 46. teniser sveta Davidovič Fokina. Dakle, sve izgleda dobro po Aleksandra. Posebno ako bude igrao kao protiv Nišikorija.

ROLAN GAROS - MUŠKARCI

Cicipas - Karenjo Busta 3:0 (6:3, 6:2, 7:5)

Garin - Medvedev 0:3 (2:6, 1:6, 5:7)

Davidovič Fokina - Delbonis 3:1 (6:4, 6:4, 4:6, 6:4)

Zverev - Nišikori 3:0 (6:4, 6:1, 6:1)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.