Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 13:42

Zvanično: Havi Martinez u Kataru

Trofejni vezista se seli na Bliski istok

Ništa od emotivnog povratka u Bilbao. Havi Martinez izabrao je odlazak u Katar, gde će po ranijem pisanju AS-a zarađivati 7.000.000 evra.

Iskusni vezista imao je još nekoliko bogatih ponuda sa Istoka posle isteka ugovora sa Bajern Minhenom, a vest o izboru Katar SC-a za svoj novi klub objavio je porukom na društvenim mrežama.

Hasta pronto! @javi8martinez 😍⏰ pic.twitter.com/AesqK69kjT
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Podsetimo, 32-godišnji Španac je nosio dres bavarskog giganta od 2012. godine, tokom kojih je devet puta bio šampion Nemačke, a dvaput Evrope i sveta. Pominjalo se da bi kraj igračke karijere mogao da dočeka u Atletik Bilbau, iz kog se i zaputio u Nemačku, ali je izabrao Katar SC, u kom su već dvojica Španaca. Reč je o vezisti Alehandru Galvezu Himeni (svojevremeno igrao za Verder) i napadaču Kristijanu Sebaljosu, nekadašnjem članu Totenhema.

Katar SC s klupe vodi 50-godišnji Brazilac Ze Rikardo, bivši trener Flamenga, Vaska, Botafoga, Fortaleze i Internasionala.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.