Znate gde će naredne sezone igrati Kevin Prins Boateng?

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate gde će naredne sezone igrati Kevin Prins Boateng?

Bivši igrač Milana nalazi se pred novim angažmanom.

Svakako bi ovo bila najveća "bomba" u istoriji kluba, pošto Las Palmas planira da dovede Kevina Prinsa Boatenga u svoje redove.

Na veoma su dobrom putu da to učine, uprava Las Palmasa je večeras održala sastanak sa Boatengom, a prema nekim najavama sve je dogovoreno i ovaj fudbaler koji nastupa za reprezentaciju Gane će uskoro postati igrač ekipe iz Primere.

Boateng je otušten iz Šalkea prošle godine, pa je nakon toga stigao u Milan u kojem je igrao do kraja prošle sezone.

Sada je slobodan igrač, pa treba očekivati da je sve dogovoreno oko prelaska u Las Palmas.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovaj čovek zna da uživa, Boateng stiže u Primeru!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016, 12:27

Pregovarao je sa mnogo klubova, ali zna se, on voli tamo gde se lepo živi!..Prošle godine je svim silama želeo da ode iz Šalkea, uspeo je da se izbori za mesto u Milanu, potpiše kratkoročni ugovor. U pozadini nije bila neka igračka ambicija, već je jednostavno želeo da se sa prelepom Melisom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.