Zemun gostuje u Čairu

Izvor: Studnel.com, 04.Feb.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemun gostuje u Čairu

Konstantin nosi breme favorita zbog bolje pozicije na tabeli, ali u meč ulazi oprezno jer im je jedan od četiri poraza u dosadašnjem delu takmičenja nanela upravo ekipa iz Zemuna.
Krilni centar Nišlija Mladen Vitković hvali vodeće igrače gostiju. Dobro ih poznajemo, promenili su sastav pa su im nosioci igre Pot i Balmazović, koji igraju na visokom kvalitetu. Želimo da dobrom odbranom dođemo do pobede i osvete za prethodni poraz, naglašava Vitković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com <<

Strateg Konstantina Marko Cvetković tvrdi da gosti imaju visoke ambicije u ovom meču. Oni su jedna od ekipa koje su nam nanele poraz u prvom delu. Doveli su Pota, koji je bio i na širem spisku reprezentacije. Gosti svojim nastupima ističu kandidaturu za četvrto mesto i doći će maksimalno motivisani. Želim da ponovimo dobru igru iz prethodnih mečeva. Ovom pobedom bismo 90% obezbedili plasman u Superligu, tako da motiva ne nedostaje, dodaje Cvetković.
Vođa niške ekipe je prokomentarisao i žreb za Kup KoraćaProšle godine smo izvukli Zvezdu, a ove godine Megu. Želim da se posvetimo narednim utakmicama da bismo mogli da podignemo formu i suprotstavimo se Megi na pravi način. Cilj je da iz rasterećenosti tražimo šansu u tom meču, zaključuje Bingo.
Tabela Košarkaške lige Srbije pokazuje da je Konstantin na trećoj poziciji, dok su gosti na šestom mestu.
 

konstantinkosarkaklsniszemunsport

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.