Zemljotres u Kruševcu 2,9 stepeni po Rihteru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2021, 14:00

Zemljotres u Kruševcu 2,9 stepeni po Rihteru

Kod Kruševca je jutros u 06.26 sati registrovan zemljotres magnitude 2,9 jedinica Rihterove skale, objavio je Republički seizmološki zavod.

Epicentar je bio 10 kilometara južno od Kruševca, a intenzitet u epicentru procenjen je na IV stepena Merkalijeve skale.

Zemljotresi ovakvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti, navodi Republički seizmološki zavod.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manji zemljotres u Crnoj Gori

Izvor: B92, 28.Nov.2021

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore je u 8.01 registrovao zemljotres manje jačine...Epicentar zemljotresa je četiri kilometra jugoistočno od Veljeg Dubokog u Kolašinu..."Jačina ovog zemljotresa je u hipocentru iznosila 2,6 jedinica Rihterove skale, što odgovara...

Nastavak na B92...

Na KiM noćas tri slabija zemljotresa

Izvor: RTS, 29.Nov.2021, 08:52

Na Kosovu i Metohiji noćas su zabeležena tri slabija zemljotresa. . Prvi je, jačine 2,4 jedinice po Rihterovoj skali, registrovan u 02.20 sati sa epicentrom kod Štrpca, a drugi 2,9 jedinica u 03.08 na području Štimlja, objavio je Republički seimološki zavod..U 04.08...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.