Zavirite u svlačionicu Reala posle pobede VIDEO

Izvor: Mondo, 04.Apr.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u svlačionicu Reala posle pobede VIDEO

"Kraljevski klub" je pobedio Barselonu u El klasiku na Nou Kampu. Pogledajte kako je bilo posle velikog trijumfa

Real Madrid radovao se u subotu uveče posle trijumfa nad najvećim rivalom, Barselonom, i to u gostima. U 31. kolu Primere pobedili su 2:1 na Nou Kampu i ostali u trci za jedini trofej ove sezone.

Sada za vodećom Barselonom zaostaju sedam bodova, sedam kola pre kraja šampionata.

Tim Zinedina Zidana, koji je debitovao u "El klasiku" pobedom, stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je do trijumfa posle preokreta. Đerar Pike doneo je prednost Barsi u 56. minutu, ali su Karim Benzema u 62. i Kristijano Ronaldo u 85. minutu pogodili za goste.

Trijumf im je bio još draži jer su ga ostvarili sa 10 igrača (Serhio ramos dobio je drugi žuti karton u 83. minutu), i tako prekinuli Barsin niz od 39 mečeva bez poraza.

Pogledajte kako su igrači i stručni štab Reala dočekali kraj meča i kako su slavili u svlačionici na Nou Kampu, ko se radovao, smejao, razmenjivao dresove, a ko je bio uzdržan...



Izvor: Youtube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) ZAGRLJAJ RONALDA I ZIDANA: Evo kako su fudbaleri Reala slavili pobedu u svlačionici Nou Ka

Izvor: Kurir, 04.Apr.2016

Fudbaleri madridskog Reala trijumfovali su u "El Klasiku" igranom na "Nou Kampu" 2:1 minule subote...Pobeda je neočekivana, jer je Barsa važila za velikog favorita. Uspeh "kraljeva" dobija na značaju, jer je ostvaren sa igračem manje, s obzirom na to da je od 83. minuta igrao bez isključenog Serhija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.