Zapetljani (video)

Izvor: MVP.rs, 19.Apr.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapetljani (video)

Interesantna situacija se desila na meču između Los Anđeles Klipersa i Jute.

Prethodne noći Los Anđeles Klipersi su izjednačili rezultat u seriji sa Jutom. Slavili su izabranici Doka Riversa sa 99:91.

Interesantan detalj se dogodio tokom ovog meča prilikom akcije u kojoj je Boris Diao čuvao Krisa Pola. Ruka krilnog centra Džezera se zakačila za znojnicu plejmejkera Klipersa, pa je situacija na usporenom snimku izgledala zaista komično.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<
Boris Diaw takes Chris Paul's wristband off his wrist like a poorly performed David Blaine magic trick pic.twitter.com/qUVNbfu5vi

Pol je nakon meča izjavio da je ta znojnica uz njega od njegove ruki sezone, a da se na njoj nalaze imena članova njegove porodice.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.