Zakazan intervju, Španac preuzima Tobdžije?!

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazan intervju, Španac preuzima "Tobdžije"?!

Engleski mediji prenose da je španski stručnjak veliki favorit za klupu Arsenala.

Eksperiment sa Fredijem Ljungbergom nije uspeo, Šveđanin je uzeo bod u duelima sa Noričom i Brajtonom, pa ja jasno da se neće još dugo zadržati na klupi "Tobdžija".

Najverovatnije će predvoditi ekipu sutra protiv Vest Hema i onda će ustupiti mesto novom treneru.

Pisali smo danas, sve bi trebalo da bude gotovo naredne nedelje, a kandidati su brojni.

Izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se uprava odlučila da ekipu poveri mladom treneru, pa je prema pisanju engleskog novinara Meta Loa glavni kandidat za mesto šefa struke na "Emirejtsu" asistent Pepa Gvardiole u Mančester sitiju, Mikel Arteta.

Španac je svoju igračku karijeri i okončao u dresu "Gunera", koji je nosio od 2011. do 2016. godine.

Iza sebe ima 149 zvaničnih nastupa za Arsenal, uz 16 postignutih golova.

Gvardiola ga je odmah po dolasku na "Etihad" uvrstio u svoj stručni štab, pretpostavljalo se kako bi ga pripremio da jednog dana od njega preuzme ekipe.

Ali Arsenal je izgleda rešio da ga dovede već naredne nedelje, pa će Arteta najpre imati važan sastanak sa nekim od najbitnijih i najiskusnijih ljudi u klubu iz Severnog Londona, kako bi se napravila procena da li je Španac pravo rešenje.

Moraju brzo da reaguju u Arsenalu, vezali su 10 mečeva bez pobede, situacija će biti još teža ako ne uspeju da slave protiv "Čekićara", što nije isključeno sudeći po prethodnim partijama.

Arteta je pekao zanat uz jednog od najboljih trenera današnjice, ostaje da se vidi da li će "proći" intervju, a to ćemo saznati u toku naredne sedmice.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.