ZVEZDA SPREMILA MILION I PO! Stiže zamena za Azarova

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 16:55

ZVEZDA SPREMILA MILION I PO! Stiže zamena za Azarova

Ponovo pazare u Srbiji...

Kako stoje stvari, izvesno je da će Gruzijac Irakli Azarov napustiti redove Crvene zvezde i otići u ukrajinski Šahtjor, a Zvezda se dala u potragu za novim rešenjem na levom beku. Kako javlja "Sport klub" šampion Srbije je njegovu zamenu našao u novosadskoj Vojvodini.

Još ranije se govorilo da je Zvezda zaintereosvana za mladog fudbalera novosadske "stare dame" Stefana Bukinca, a navodno je u poslednjih nekoliko dana učesnik grupne faze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lige šampiona krenula u ofanzivu na momka rođenog 2005. godine u Srbobranu.

Vojvodina nije rada da posle Uroša Kabića proda još jednog svog "bisera" Zvezda, a navodno su Novosađani zatražili 1.500.000 evra za transfer Bukinca, što je ozbiljna suma za srpske uslove.

Ipak, svi u Zvezdi su saglasni da bi dolazak Bukinca bio dobar potez, te ne bi trebalo da bude iznenađenje ako Beograđani izdvoje traženi novac i u svoje redove dovedu mladog fudbalera, a crveno-beli će pre toga pokušati da "obore" cenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.