ZVEZDA OSLABLJENA IDE U NIŠ: Dvojac propušta duel sa Radničkim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 17:19

ZVEZDA OSLABLJENA IDE U NIŠ: Dvojac propušta duel sa Radničkim!

Posledice derbija...

Nakon 172. "večitog" derbija u Superligi Srbije se igra duplo kolo, a Crvena zvezda će putovati u Niš.

Aktuelni šampion će se Radničkom na jugu Srbije suprotstaviti u okrnjenom sastavu, zbog povreda i suspenzija proisteklih iz okršaja sa Partizanom (2:2).

Sasvim izvesno Vladan Milojević neće moći da računa na Aleksandra Dragovića, koji je povredio rame u duelu sa Mateusom Saldanjom.

Ali, na "Čairu" neće biti ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gejlora Kange, koji je došao do četvrte javne opomene u derbiju i sledi mu suspenzija.

Kanga je žuti karton zaradio posle faula nad Aldom Kaluluom, mada se mora priznati da se, generalno, nije proslavio svojim izdanjem u subotnjem meču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.