ZVEZDA JE ROĐENA: Grabijel je NADMAŠIO i čuvenog Pelea (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 16:29

ZVEZDA JE ROĐENA: Grabijel je NADMAŠIO i čuvenog Pelea (VIDEO)

Veliki potencijal.

Brazila ima novu fudbalsku nadu. Anhelo Gabrijel debitovao je za prvi tim Santosa sa samo 15 godina i 10 dana!

Partizanu je uvek gostovanje Radničkom u Nišu teško, a danas od 17.00 crno-beli igraju baš na Čairu. Kvota na dvojku je 1,82, dok je dupla šansa 1X 1,99. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Partizan.

Gabrijel je tako nadmašio i legendarnog Pelea koji je svoj debi za slavni brazilski klub upisao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 15 godina i 11 meseci.

Ova sjajni 15-godišnjak igra na poziciji desnog krila i u Brazilu veruju da će stasati u pravog fudbalskog superstara.

Apesar da derrota, hoje foi um dia histórico para o Santos. O atacante Ângelo, com 15 anos e 10 meses, se tornou o segundo jogador mais jovem a vestir o #MantoSagrado, atrás apenas do #ÍdoloEterno Coutinho.

Parabéns, #MeninoDaVila! 🤍🖤 pic.twitter.com/ZpRxiQvtkv

— Santos Futebol Clube (@SantosFC) October 25, 2020

Na svom debiju nije bio uspešan kao Pele, koji je postigao gol, Santos je izgubio od Fuluminensea 3:1, ali je ipak pokazao da poseduje neverovatan talenat.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.