ŽOFRI BACIO GROBARE U TRANS: Obećao sam, VRAĆAM se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 16:02

ŽOFRI BACIO GROBARE U TRANS: Obećao sam, VRAĆAM se!

Najlepše mu bilo u Beogradu.

Žofri Lovernj je postao prvi stranac kapiten Partizana u istoriji, a sada je opet govorio o svojoj želji da završi karijeru u crno-belom.

- Da, želeo bih da završim karijeru u Partizanu, ali ne bih voleo da nešto obećam, pa da se to ne desi. Svašta može da se dogodi. Ali danas, sedam godina nakon što sam napustio Partizan ja bih želeo da završim karijeru tamo. Ako bi pored toga igrao i Evroligu, ranije bih došao- rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Lovernj.

Osim crno-belih otkrio je samo još jednu destinaciju gde je bio zadovoljan.

- Naravno u Partizanu, ali sam i u Oklahomi bio jako srećan- otkrio je iskusni Francuz, koji je opet zagolicao maštu navijača, koji dugo žele da on bude pojačanje tima iz Beograda.

Zvezda večeras (18.55) na gostovanju Gentu u Belgiji ima meč loptu - pobedom bi obezbedila evropsko proleće, ali trener Dejan Stanković ima velike kadrovske probleme, pa bi i bod bi odličan za srpskog šampiona. Kvota na keca je 2,40, na iks 3,35, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Zvezda.

Francuz trenutno nastupa za Žalgiris posle dve godine provedene u Fenerbahčeu. Iz Partizana je svojevremeno otišao u Himki, a u NBA je nastupao za Denver, Oklahomu, Čikago i San Antonio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.