ZAVRŠIO SA KIPRANIMA: Milorad Mažić stiže u Rusiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 12:58

ZAVRŠIO SA KIPRANIMA: Milorad Mažić stiže u Rusiju

Saradnja će biti uskoro ozvaničena.

Jedan od najboljih srpskih sudija Milorad Mažić okončao je saradnju sa Fubalskim savezom Kipra. On bi uskoro trebalo da pređe u Rusiju gde će mu u nadležnosti biti arbitri najveće države sveta.

Međutim, još uvek se čeka zvanična potvrda, a kako se piše, nije jedina.

,- Fudbalski savez Kipra obaveštava javnost da Milorad Mažić odlazi sa mesta predsednika Sudijske komisije pošto nije prihvatio predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se obnovi saradnja sa savezom. Predsednik, Jorgos Kumas, održao je sastanak Upravnog odbora KOP i toplo se zahvalio gospodinu Maziću i njegovim kolegama za posao koji su uradili u poslednje tri godine. Želimo im mnogo uspeha u budućnosti. Istovremeno, u saradnji sa Sudijskim komitetom UEFA, započete su procedure za pronalaženje zamene gospodina Mažića“, saopštili su na Kipru.

Prema najavama, Mažić na stolu već ima četiri ponude, ali najbliži je Rusiji, sa čijim savezom bi saradnja trebala uskoro da bude ozvaničena.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Anđela Štimac, devojka Lirima Kastratija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.