ZAGORAC I TRIFUNOVIĆ OPTIMISTIČNI: Dobra provera, popravićemo greške

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 12:06

ZAGORAC I TRIFUNOVIĆ OPTIMISTIČNI: Dobra provera, popravićemo greške

Nema mesta panici.

Košarkaši Partizana poraženi su na turniru u Atini od Panatinejkosa nakon produžetaka 89:85. Crno-beli su uspeli da prokockaju 19 poena prednosti, a prvotimci Partizana Trifunović i Zagorac ne vide razloga za brigu.

-Kvalitetna provera, nešto što nas očekuje već na startu ABA lige, u Zadru, gde je već poslovično dobra atmosfera iz godine u godinu. Dobra priprema, svakako. Ne bih da budem koncentrisan na sam rezultat u predsezoni, jer to često >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ume da zavara i mnogo pobeda bez problema u utakmicama. Tako da je ovo dobra provera i dosta toga što može da se nauči, izjavio je Zagorac.

Šampion Evrope Čelsi deluje dosta dobro na početku sezone i pun samopouzdanja ulazi danas (17.30) u gradski derbi s Totenhemom koji je posle tri pobede u prošlom kolu izgubio od Kristal Palasa. Plavci su favoriti - kvota na dvojku je 1,88, na iks 3,50, a na keca čak 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

Uroš Trifunović ističe da je loša odbrana u nastavku doprinela da se prednost istopi.

-Prvo poluvreme zaista sjajno smo odigrali, pogađali šuteve, dobra odbrana, u drugom smo se opustili, jednostavno. Nismo igrali odbranu na nivou iz prvog. Onio su pogađali šuteve i stigli su nas. To je sport. Popravićemo greške i želimo da se pokažemo u pravom svetlu, izjavio je Trifunović.

Partizan igra danas od 16:30 u utakmici za treće mesto protiv Ulma. U finalu igraju PAO i Efes tri sata kasnije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.