WTA ADELEJD: Druga titula u karijeri za Igu Švjontek

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 14:29

WTA ADELEJD: Druga titula u karijeri za Igu Švjontek

Poljakinja bolja od Belinde Benčić.

Poljska teniserka Iga Švjontek osvojila je titulu na turniru u Adelejdu, pošto je u finalu pobedila Švajcarkinju Belindu Benčić sa 2:0 (6:2, 6:2).

Meč Švjontek i Benčić, 18. i 12. teniserke sveta, trajao je sat i osam minuta.

Poljakinja je na putu do trofeja u Adelejdu ispustila jedan set u pet mečeva i izgubila samo 22 gema. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Juve sebi više ne sme da dozvoli nikakav kiks, ako hoće da stigne Inter, pobeda u večerašnjem meču (20.45) spada u obavezu, kvota na dvojku je 1,65, tip 3+ nešto viši – 1,65. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Verona – Juventus.

Švjontek je tako osvojila drugu titulu u karijeri, posle trofeja na Rolan Garosu prošle godine. Na drugoj strani, Benčić nije uspela da podigne svoj peti trofej u karijeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROTRLJAJTE DOBRO OČI: Ovo su NAJVEĆI promašaji i NAJLUĐE odbrane u istoriji fudbala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021

Smeh do suza...Bezbroj puta dešavalo se da fudbaleri promaše "zicere" iz neverovatnih pozicija ili da golmani munjevitim reakcijama ostaju nesavladani...Postoji, međutim, i "viša sila" u fudbalu koja ne dozvoljava lopti da uđe u mrežu, odnosno, da golmani krajnje čudnim reakcijama izrastu u junake...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.